Bel me vandaag nog: +32 477 06 98 67|info@gewoonzijn.be

Zet jezelf terug op het juiste pad!

Vroeger had jij dromen, ambities, wensen jij ging het anders doen, jij ging de dingen veranderen, jij ging voor jezelf opkomen, jij ging je niet aanpassen aan anderen,…..

Maar het is anders gelopen en zonder dat jij het doorhad heb jij je aangepast aan jouw gezin en ben je op de laatste plaats gaan staan.
Je dromen en ambities heb je opgeborgen voor later en het moederschap heeft je overgenomen.

Hierdoor ben je op een punt beland waar jij niet wil zijn en allerlei klachten bieden zich aan.

– Heel de dag ben je druk, je loopt van hier daar naar en altijd ben je aan het zorgen, regelen en wil je iedereen tevreden stellen. Maar aan jezelf en jouw verlangens kom je niet toe, geen tijd!

– Niets loopt zoals jij het wil en alles lijkt je tegen te werken. Hierdoor ontstaan allerlei negatieve gevoelens die jij probeert  te negeren of te onderdrukken. Als dit niet lukt dan ga je overreageren in bepaalde situaties. Huilen bij een kleine opmerking, boos worden op de kinderen als ze niet doen wat jij wil, …..

– Je hoofd draait altijd op volle toeren. Hele gesprekken voer je in je hoofd opnieuw en constant ben  oplossingen aan het bedenken. Maar verder geraak je hier niet mee buiten de onrustige en slapeloze nachten.

– Overal heb je pijntjes, weinig energie en allerlei fysieke klachten (zonder aanwijsbare oorzaak) steken de kop op.

Daarnaast weet jij niet meer wie je bent en wat je wil maar één ding weet je wel,

JIJ WIL HET ANDERS, JIJ WIL JEZELF TERUG VINDEN, JIJ WIL  JOUW DROMEN EN VERLANGENS WAARMAKEN, JIJ WIL HET LEVEN WAAR JIJ VROEGER VAN DROOMDE.

Je hebt 2 keuzes.

Ofwel blijf je waar je bent en heb je over 30 jaar spijt dat je niet alles uit het leven hebt gehaald en nooit hebt geprobeerd om jouw dromen en ambities waar te maken.
Ben je alles geworden wat je vroeger niet wou saai, braaf, volgzaam,…
Iemand die haar eigen geluk opgeeft voor een ander en iemand die zichzelf onbelangrijk heeft gemaakt. Iemand die niet kiest voor zichzelf.

Ofwel ga jij jouw uitdagingen aan en het verlangen dat diep in jou aanwezig is (wat dit is weet je niet, maar het voelt als iets groots, speciaal, moois, iets dat jij moet doen) waar te maken.

Zodat jij later kan teug kijken op een boeiend, gelukkig en blij leven waar jij jouw dromen en ambities hebt waargemaakt.
Een leven waar een goed evenwicht was tussen jezelf en jij als moeder.
Een leven waar jij verschil hebt gemaakt.
Wil jij op jou pad komen zodat jij later met een goed gevoel kunt terug kijken op jouw leven maak een afspraak.

Diane
info@gewoonzijn.be
www.gewoonzijn.be

Dit vinden anderen van mijn aanpak.

❤️
De persoon die ik blijf bedanken om mij de goede richting in te sturen van dag 1 en enorm te steunen in de loop der tijd.
Diane heeft mezelf de problemen laten opzoeken, te herkennen en aan te pakken.
Inzicht in het leven laten brengen hoe ik met mijzelf gelukkig door het leven kan gaan…
De rest van het geluk volgt vanzelf..

Dank je wel nog is Diane Keustermans

Diane heb ik leren kennen in het Vijfde Huis waar ze gratis inzicht gesprekken gaf. Ik had al wat ervaring met mezelf laten begeleiden of energetische therapie, maar wat Diane me wist mee te geven blies me toch wel wat van m’n sokken. Een inzicht gesprek om U tegen te zeggen ????. Bij problemen bij jezelf of binnenin je gezin waar je continu tegenaan loopt, weet zij wel raad mee hoe je daarmee moet omgaan. Wauw ????????

Nelleke

 

Door |2020-01-07T14:42:54+00:0023/09/2019|Uncategorized|0 Reacties
Ga naar de bovenkant